-ML TRADING-

-Kvalitetsprodukter som klarar sin uppgift- 

Sjöliv & Båtliv

Lägg namnet på minnet, –Marindax! Här kommer du att hitta det du söker till ditt båtliv. Du kommer uppleva det enkelt och smidigt och förhoppningsvis ger det dig mer tid till att njuta av havet istället för att åka runt och leta tillbehör.

Välkommen in till marindax.se

KAKEL KLINKER & STEN TILL DITT PROJEKT

Vi hjälper dig att hitta den unika produkt du söker för ditt projekt. Mångårig erfarenhet och ett omfattande nätverk skapar många möjligheter. Kontakta oss med din förfrågan, stora som små projekt.

KONTAKTA OSS FÖR DITT PROJEKT!

Trinity Floor

DET BÄSTA GOLVET TILL DITT HEM

Vi vill förverkliga din dröm om ett vackert och slitstarkt golv, som fyller ditt hem med känsla och värme. Därför är hållbarhet, kvalitet och estetik av högsta prioritet för hela vårt team.

 

Vi oljevaxar varje golv enligt beställning, ditt golv görs alltså specifikt åt dig. Arbetet börjar med att varje planka granskas och sedan sorteras för hand enligt träets egenskaper, så som mörkergrad, träådring och kvistighet. Efter detta borstar och oljevaxar vi ditt golv på vår egenutvecklade robotlinje. Golvet ytbehandlas två eller tre gånger beroende på golvets färg och ytan torkar över natten innan nästa ytbehandling görs.

KONTAKTA OSS FÖR NÄRMSTA ÅTERFÖRSÄLJARE