-ML TRADING-

-Kvalitetsprodukter som klarar sin uppgift- 

Sjöliv & Båtliv

Lägg namnet på minnet, –Marindax! Här kommer du att hitta det du söker till ditt båtliv. Du kommer uppleva det enkelt och smidigt och förhoppningsvis ger det dig mer tid till att njuta av havet istället för att åka runt och leta tillbehör.

Vi håller dig uppdaterad om lanseringen!

Tid till lansering...

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Vattenpass

Vi importerar kvalitetspass från Italien. Produkterna förenklar bla fallspackling på ett enkelt sätt vid badrumsbyggen. Direktavläsning i libellen på fallvattenpasset säkerställer enkelt att byggnormen efterlevs. Sortimentet är heltäckande vad gäller mätverktyg inom kategorin vattenpass.

KONTAKTA OSS FÖR NÄRMSTA ÅTERFÖRSÄLJARE

Trinity Floor

DET BÄSTA GOLVET TILL DITT HEM

Vi vill förverkliga din dröm om ett vackert och slitstarkt golv, som fyller ditt hem med känsla och värme. Därför är hållbarhet, kvalitet och estetik av högsta prioritet för hela vårt team.

 

Vi oljevaxar varje golv enligt beställning, ditt golv görs alltså specifikt åt dig. Arbetet börjar med att varje planka granskas och sedan sorteras för hand enligt träets egenskaper, så som mörkergrad, träådring och kvistighet. Efter detta borstar och oljevaxar vi ditt golv på vår egenutvecklade robotlinje. Golvet ytbehandlas två eller tre gånger beroende på golvets färg och ytan torkar över natten innan nästa ytbehandling görs.

KONTAKTA OSS FÖR NÄRMSTA ÅTERFÖRSÄLJARE